Yerkürenin en güzel tarihi (İstanbul)
158 s., [2] s. harita
Keywords: "Yerküre nasıl oluştu? Yeni gezegenler görme şansımız olacak mı? Meteorlar niye var? Ne işimize yarıyorlar? Kıtaların hareketini niye hissetmiyoruz? Mars’ta yaşam olabilir mi? Marmara’da ne zaman deprem olacak? Milyarlarca yıldır dönen Dünya bir gün duracak mı? Evrendeki mütevazı bir galaksinin bir kolunun kenarında yer alan bu gezegen nasıl oldu da hayatın beşiği haline geldi? Bu soruların ve daha fazlasının yanıtlarını, Yerkürenin En Güzel Tarihi’nde bulacaksınız…" --