Turabdin : Lebendiges Kulturerbe : wo die Sprache Jesu gesprochen Wird = Turabdin : living cultural heritage : where Jesus language is spoken = Turabdin : canlı kültür mirası : İsa Mesih dilinin konuşulduğu yer - Hollerweger, Hans. (Linz)
367 s.