Dinî ve Toplumsal Boyutlarıyla Cinsiyet. (İstanbul)
343 s.
Keywords: "İslâmî İlimler Araştırma Vakfı 26-27 Mayıs 2012 tarihlerinde, Üsküdar Belediyesi Çamlıca Sabahattin Zaim Eğitim ve Kültür Merkezi'nde "Dinî ve Toplumsal Boyutlarıyla CİNSİYET-II" konulu bir ilmî ihtisas toplantısı gerçekleştirmiş, Mayıs-2011'de, aynı başlıkla yapılan 1. Toplantının mütemmimi olmak üzere gerçekleştirilen bu ikinci toplantıya katılan 16 ilim ve fikir erbabı konuyu kendi aralarında tartışmış, toplantıda sunulan tebliğler ve yapılan müzakereler bu eserde bir araya getirilerek neşredilmiştir." --