Dokladı vtorogo Mejdunarodnogo Simpoziuma İslamskaya Kultura v Volgo-Uralskom Regione = Proceedings of the Second International Symposium on Islamic Civilisation in Volga-Ural Region = Volga-Ural Bölgesinde İslam Medeniyeti : II. milletlerarası sempozyum tebliğleri (İstanbul)
xiii, 453 s.