Şerhu'ş-şemsiyye fi'l-mantık ; Hâzâ kitâb-ı tasdîkāt / Sa'duddîn Teftâzânî ; hattat Abdullah Hulusî el-Müreftevî ; tab' eden Karahisarî Elhâc Ali Rızâ Efendi. - Teftâzânî, 1322-1390. ([İstanbul])
2 kitap 1 ciltte (1-56 s. ; s. 57-160)