el-Fevâidü's-seniyye fi'r-rıhleti'l-Medeniyye ve'r-Rûmiyye ; Menâzilü'l-hacc ve mesâfetü'l-fecc li'l-ʿacc ve's-secc min gayri lecc / Muhammed Kutbeddîn en-Nehrevâlî ; müstensih Kilisli Rif'at. - Nehrevâlî, 1511-1582.
1 c. (14 varak ; 4 varak)