Risâle-i mergūbe der fırka-i nâciye ile firak-ı dâlle itikādlarını mübeyyen zübdetü'l-akāyid nuhbetü'l-fevâid - el-Hâcc Hasan b. Ömer es-Sunkūrî.
6 kitap 1 ciltte (1. kitap 1-83 s. ; 2. kitap 1-80 ; 3. kitap s. 83-[88] ; 4. kitap s. 89-94 ; 5. kitap s. 73-83 , 6. kitap s.[84-87])