Avrupanın başka mıntıkalarında tarihten evvelki devirlerde yaşayan kavimlerin menşelerine dair antropoloji, filoloji ve lengüistik tetkikleri / Şevket Aziz. - Kansu, Şevket Aziz, 1903-1983. ([Ankara])
16 s.