Cizrelizâde Râif Efendi'nin Kürt-Ermeni olayları hakkında Sadârete ilettiği lâyiha / [yayına hazırlayanlar] Yunus Pustu, Yusuf Turan Günaydın. - Râif Efendi, Cizrelizâde. (Ankara)
s. 167-179, [6] s. tıpkıbasım