Harîtalı ve resimli mebâdî-i coğrâfyâ-yı Osmânî. Maârif Nezâret-i Celîlesi tarafından son def'a olarak tanzîm olunan programa muvâfık olup bilcümle mekâtib-i ibtidâiyyenin ikinci ve üçüncü senelerinde tedrîs edilmek üzere tertîb edilmiştir - Necdet. (İstanbul)
16 s., [7] s. harita (renkli)