Memālik-i Mahrûse-i Şâhâne'nin hâvi olduğu bilâd ve mevâki-i askeriyye beynindeki yollar ile bilâd ve mevâki-i mezkûrenin yekdîgerine olan mikdâr-ı mesâfesini sâat hesâbıyla irâe eder işbu turuk ve mesâfât harîtası ([İstanbul])
1 pafta