Meşrûtiyet’in iâde edildiği 1324 senesinden evvelki devirde ve 1334 nihâyetine kadar sonraki on sene zarfında memâlik-i Osmâniyye harîtasının ahzi zımnında yapılan teşkîlât ve işlerin hülâsa-i târîhiyyesi. ([İstanbul])
39 s.