Çanakkale esirleri, Ermeni Doğu Lejyonu, Milli Mücadele, Dr. Behiç Bey, EOKA, Türk Mukavemet Teşkilatı, KTKF, Megali İdea, Ermeniler, 20 Temmuz 1974 ve Annan Planı'nda dünden bugüne Kıbrıs, 1913-2013 - Keser, Ulvi, 1961- (Ankara)
740 s.