Mevlid-i Nebevî hakkında 11-14 Rebîülevvel 1368 Hicrî yılının 11-12 Ocak 1949 Salı ve çarşamba günü Gümüşlü Ahmed Paşa Câmi-i nûr-i lâmiindeki takrîrlerim. - Yetkin, Mehmet Sabri, 1885-1963. ([Amasya?])
[16] s..