Fusûsu'l-hikem tercüme ve şerhi - İbnü’l-Arabî, Muhyiddin, 1165-1240. (İstanbul)
2 cilt (1. cilt 264 sayfa, (sayfalandırma birden fazla) tıpkıbasım ; 2. cilt 172 sayfa, (sayfalandırma birden fazla) tıpkıbasım)