Kitâbü’d-Dürri’l-manzûm ve hulâsatü’s-Sırri’l-mektûm fi’s-sihr ve’t-talâsım ve’n-nücûm - 880-01 el-Füllânî, Muhammed b. Muhammed, ?-1741. (Bumbai)
2 cilt 1 ciltte (1. c. 4, 184 sayfa, 2. c. 167 sayfa)