Kitâb Miftâh dâri’s-se’âde ve menşur velâyeti’l-ilm ve’l-irâde - 880-01 İbn Kayyım el-Cevziyye, Ebû Abdullah Şemseddin Muhammed b. Ebû Bekr eş-şehîr bi İbn Kayyım el-Cevziyye, 1292-1350. (Kahire)
2 cilt 1 ciltte (1. cilt 320, 2 sayfa ; 2. cilt 289 sayfa)