Kitâb Behcetu’l-esrâr ve ma’denu’l-envâr fî ba’zi menâkıbi’l-kutbi’r-rabbânî seyyidî Muhyiddin Ebû Muhammed Abdulkadir el-Cîlânî - 880-01 eş-Şeyh Nureddin Ebu’l-Hasan Ali b. Yusuf b. cerir el-Lahmî eş-Şatnufî eş-Şâfi’î. (Mısır)
238 sayfa, [2] sayfa indeks