Kitâbü şifâ’ü’l-eskâm ve’l-âlâm bimâ yekfüru mâ tekaddeme vemâ te’ahhere mine’z-zünûb ve’l-âsâm - 880-01 Kettânî, Muhammed b. Ca'fer, 1857-1927. ([Kahire])
2 kitap 1 ciltte (1. kitap 64 sayfa ; 2. kitap 52 sayfa)