Târîhu Maarretünnu’mân - 880-01 Cündî, Muhammed Selîm, 1881-1955. (Dımaşk [Şam] Dımaşk [Şam])
2 cilt (1. cilt [6] sayfa, [1] sayfa portre, 27 sayfa, 474 sayfa, 21 yaprak resim ; 2. cilt 407, [10] sayfa, [7] yaprak soyağacı)