el-İ’lân bi’t-tevbîh limen zemme’t-târîh ; Tercemetüü sâhibi’z-zav’ü’l-lâmi’ li ehli’l-karni’t-tâsi’ - 880-01 Sehâvî, Şemseddin, 1428-1497. (Dımaşk [Şam] Kahire)
2 kitap 1 ciltte (1. kitap 175 sayfa ; 2. kitap 32 sayfa)