Fihrisü’l-esmâ’ mine’r-ricâl ve’n-nisâ’ el-mezkûrîn fi’l-kısmi’s-sânî mine’l-cildi’l-hâmis min kitâb el-Muntazam - 880-01 İbnü'l-Cevzî, Ebü'l-Ferec, 1116-1201. ([y.y.])
93 sayfa, 157 sayfa, 102 sayfa, 82 sayfa, 68 sayfa