A reader of Ottoman official phraseology : Osmanlı Türkçesi tıpkıbasım içerir. Tıpkıbasımların Türkçe transkripsiyonu ve İngilizce çevirisi de mevcuttur. 1922 : original texts in English, translation and transliterations in Ottoman (Istanbul [İstanbul])
237 sayfa