Tezkiretü uli’l-elbâb ve’l-câmi’ li’l-acebi’l-ucâb ; ve bi hâmişihî en-Nüzhetü’l-mübhice fî teşhîzi’l-ezhân ve ta’dîli’l-emzice ; Zeylü't-tezkire li ba'zi telâmîz ; ve bi hâmişihî Bakıyyetü'n-nüzheti'l-mübhice fî teşhîzi'l-ezhân ve ta'dîli'l-emzice - 880-01 Dâvûd-i Antâkî, ?-1599. (Mısır)
4 kitap 1 ciltte