Hediyyetü’r-re’îs Ebû Ali el-Hüseyin b. Abdullah İbn Sînâ ehdâhâ li’l-emîr Nûh b. Mansûr es-Sâmânî veya mebhas an kuvâ’n-nefsâniyye veya kitâb fi’n-nefs alâ sünneti’l-ihtisâr - 880-01 İbn Sînâ, 980/81-1037. (Mısır)
87 sayfa