Resâʾilü İbn ʿArabî - 880-01 İbnü'l-Arabî, Muhyiddin, 1165-1240. (Haydarabad Haydarabad)
7 risale 1 ciltte (1. risale c. 9 sayfa, 2. risale 13 sayfa, 3. risale 17 sayfa, 4. risale 13 sayfa, 5. risale 10 sayfa, 6. risale 18 sayfa, 7. risale 9 sayfa)