Cilâʾü’l-kulûb ; İnhāzü’l-hâlikîn ; Haşiyetü'l-Birgivi ale'r-risaleti ikazü'n-nâimîn ; Risale fî ahvâli etfâli’l-müslimîn ; Îkāzü’n-Nâʾimîn ; Muʿaddilü’s-salât ; Zuhrü’l-müteʾehhilîn ; Risâle fî vakfi'n-nukûd ; Risâletü'l-bâtıl vakfi'n-nukûd ; Risâle fî ziyâreti’l-kubûr - 880-01 Birgivî, 1523-1573. ([İstanbul])
10 risale 1 ciltte (1. risale sayfa 2-42, 2. risale sayfa 44-71, 3. risale sayfa 72-75, 4. risale sayfa 76-119, 5. risale sayfa 120-127, 6. risale sayfa 128-147, 7. risale sayfa 148-161, 8. risale sayfa 162-181, 9. risale sayfa 182-218, 10. risale sayfa 220-252)