el-ʿÂlim ve’l-müteʿallim ; er-Risâle Ebî Hanîfe ilâ Osmân el-Bettî ; el-Fıkhü’l-ebsat, rivâyetü Ebî Mutî’ an Ebî Hanîfe - 880-01 Ebû Hanîfe, ?-767. (Kahire)
3 kitap 1 ciltte (1. kitap 32 sayfa, 2. kitap s. [33]-38, 3. kitap s. [39]-60, [1] sayfa)