Kitab Muhâdaratü’l-ebrâr ve müsâmeretü’l-ahyâr fi’l-edebiyyât ve’n-nevâdir ve’l-ahbâr - 880-01 İbnü'l-Arabî, Muhyiddin, 1165-1240. ([İstanbul])
2 cilt 1 ciltte (1. c. 5, 206 sayfa, 2. c. 2, 216 sayfa)