Zeylü’l-leʾâli’l-masnûʿa li's-Süyûtî ; et-Te'akkubât ale'l mevzûât li's-Süyûtî - Süyûtî, 1445-1505. (Leknev [Hindistan])
4 kitap 1 ciltte (1. kitap 204 sayfa, 2. kitap 60 sayfa, 3. kitap 136 sayfa, 4. kitap 236 sayfa)