en-Fethü’r-rabbânî fîmâ yahtâc ileyhi el-mürîd et-Ticânî - 880-01 Ticânî, Muhammed b. Abdullah b. Hasaneyn eş-Şâfi’î et-Tasfâvî. ([Kahire])
4 kitap 1 ciltte (1. kitap 100 sayfa, 2. kitap 32 sayfa, 3. kitap 30 sayfa, 4. kitap 10, [4] sayfa)