İlcâmü’l-avâm an ilmi’l-kelâm ; el-Munkız mine’d-dalâl ; el-Madnûn bihî alâ gayri ehlihî ; el-Madnûnü’s-sagîr el-mevsûm bi’l-ecvibeti’l-Gazzâliyye fi’l-mesâ’ili’l-uhreviyye - 880-01 Gazzâlî, 1058-1111. (Kahire)
4 kitap 1 ciltte (1. kitap 63 sayfa, 2. kitap 50 sayfa, 3. kitap 46 sayfa, 4. kitap 18 sayfa)