Kitâbü’l-imdâd bi ma’rifeti uluvvi’l-isnâd - 880-01 Cemaleddin Abdullah Salim el-Basrî el-Mekkî, 1639-1721. (Haydarabad)
10 kitap 1 ciltte (1. kitap 92 sayfa, 2. kitap 119 sayfa, 3. kitap 64 sayfa, 4. kitap 20 sayfa, 5. kitap 51 sayfa, 6. kitap 19 sayfa, 7. kitap 18 sayfa, 8. kitap 19 sayfa, 9. kitap 19 sayfa, 10. kitap 38 sayfa)