Tenvîrü’l-havâlik şerhu Muvatta’i’-İmâm Mâlik ; İsʿâfü’l-mübettaʾ bi-ricâli’l-Muvatta - 880-01 Süyûtî, 1445-1505. (Kahire)
2 kitap 1 ciltte (1. kitap, 1. c. 344 sayfa, 2. c. 268, 36 sayfa, 2. kitap 36 sayfa)