Kitâb sîretü Salâhuddîn el-Eyyûbî el-müsemmâh bi en-Nevâdirü’s-sultâniyye ve’l-mehâsini’l-Yûsufiyye - 880-01 İbn Şeddâd, Bahâeddin, 1145-1234. (Mısır Mısır)
2 kitap 1 ciltte (1. kitap 12, 311, [1] sayfa, 2. kitap 293 sayfa)