XIX. yüzyıl boyunca Osmanlı İmparatorluğu-Latin Amerika ilişkileri / editör Fatma Öznur Seçkin ; eski Türkçe metinlerin okunması ve sadeleştirilmesi Özcan Kılıç ; Fransızcadan Türkçeye Bahadırhan Bozkurt, Özge Bozkurtoğlu, Özge Öztürk, Büşra Şahin, İpek Esra Kınay. (Ankara)
viii, 523 sayfa