100. Yılında Sovyet İhtilali, Gelişimi ve Bölgesel Etkileri Uluslararası Sempozyumu, 25-27 Ekim 2017, Kars, bildiriler = International Symposium on the Centenary of The Russian Revolution, Its Development and Regional Effects, 25-27 October 2017, Kars (Ankara)
ix, 958 sayfa