Türk Tarih Kurumunda Süheyl Ünver Sanat Koleksiyonu / hazırlayan Gülbün Mesara ; fotoğraflayan Hadiye Cangökçe ; kitap tasarımı Ersu Pekin ; tashih ve indeks Neşecan Uysal. - Ünver, Ahmet Süheyl, 1898-1986. (Ankara)
4 cilt