Minhâc-ı rumât - 880-01 Mehmed Emin Vahîd Paşa, ?-1828. (İstanbul)
320 sayfa
Keywords: “19. yüzyılın sonlarına doğru, Mehmed Emin Vahid Paşa tarafından yazılan Minhâc-ı Rumât adlı eser, ok ve yayın ortaya çıkışından, okçuluğun İslam dini için önemi ve okçuluğun faziletlerine değinerek okçuluğun kural ve kaidelerini ele alıp İstanbul Okmeydanı'nda bulunan ünlü okçuların rekorlarına odaklanmaktadır“ -- Yayıncı.