Cumhuriyet Halk Partisi üzerine kısa notlar, 1923-1973 - Okay, Cüneyd. (İstanbul)
176 sayfa
Keywords: “Cumhuriyet dönemi siyasî tarihine küçük de olsa bir katkı yapmayı amaçlayan bu kitap, iki bölümden oluşmaktadır: İlk bölümde esas olarak, Cumhuriyet Halk Partisi’nin kendi yayınlarından bir seçki yaparak partinin ‘kronolojik seyri’ hakkında görsel/belgesel kesitler sunulmaktadır. İkinci bölüm ise Cumhuriyet Halk Partisi hakkında küçük çaplı bir prosopografi denemesidir“ -- Yayıncı.