Osmanlı teşkîlât ve kıyâfet-i askeriyyesi - Mahmud Şevket Paşa, 1856-1913. (Ankara)
2 cilt 1 ciltte (1. c. [6], 92 sayfa, [1] yaprak tıpkıbasım, [16] sayfa resim (renkli), [3] yaprak resim (renkli) ; 2. c. 52 sayfa, [8] sayfa resim (renkli), xiv sayfa)