The Cambridge history of Russia. (Cambridge Cambridge)
3 cilt (1. c. xxii, 777 sayfa, [24] sayfa resim, portre, çizim, tıpkıbasım ; 2. c. xxvii, 765 sayfa, [12] sayfa resim, portre ; 3. c. xxiv, 842 sayfa, [16] sayfa resim, portre)