Typenatlas der römischen Reichsprägung von Augustus bis Aemilianus - Schmidt, Erich Friedrich, 1897-1964. (Wien Wien)
2 cilt (1. c. 168 sayfa, [296] sayfa tablo, 61 sayfa resim ; 2. c. 378 sayfa, 80 sayfa resim)