Yaşayan miras Sındırgı'nın zanaatkârları (Ankara)
295 sayfa
Keywords: “Kültürel mirasın önemli bir temsilcisi olan geleneksel meslek ustaların hayat hikayelerini ve mesleğin inceliklerini ilk ağızdan ele alan bu kitap ,tarihi mirasın korunması ve gelecek kuşaklara aktarılması adına örnek çalışmalardan birisi niteliğindedir“ --