Konya'da Sadreddini Konevi Camii ve Türbesiyle şarkinde bulunan askeri orta mektebi matbahı ittihaz olunan yeni bina ile Turgutoğulları Türbesinin mevkilerini gösterir plan ; Konya'da Sadreddini Konevi Cami ve Türbesinin eski hey'eti - Akyurt, Mehmet Yusuf, 1877-1954.
1 rölöve