Ergenekon savunması - Perinçek, Doğu, 1942- (İstanbul)
456 sayfa
Keywords: “Bir milletin kahramanları intihar ediyorsa… Gladyo'nun kökü nasıl kazınır… Savcıların da en sonunda kabul ettiği uydurmalar… PKK'ya götürülen silahlar, Kırıkkale MKE sabotajı, Genelkurmay-Öcalan görüşmeleri, Saddam Hüseyin'e mesaj, Cumhuriyet gazetesinin ele geçirilmesi vb. Ergenekon belgelerinin sırları… TSK içinde faaliyet, Karargâh Evleri, darbecilik ve suikastlar… Ergenekon bombalarının esrarı… Tuncay Güney, Mehmet Eymür, gizli tanıklar ve diğerleri… Ergenekon Örgütü var mı… İddianame, F. Savcıları Hukuki değerlendirme… 2002 Darbesi, Çuval Olayı, Danıştay suikastı ve 32 kısım Ergenekon tertibi… Darbe senaryoları, Fethullahçı Gladyo, Gladyo'nun sözleşmeli personeli… Türkiye nereye gidiyor“ --