Geçmişin sesi - Kent, Leyla. (İstanbul)
282 sayfa
Keywords: “Leyla Kent ilk kitabı “Geçmişin Sesi” ile ailesinin nereden geldiğini, neler yaşadıklarını ve aslında kim olduklarını anlatırken bizleri zamanda yolculuğa çıkarıyor. Herkesin kendinden ve ailesinden bir şeyler bulacağı bu kitapta bazen gülecek, bezen hüzünlenecek ama tarihimizi, atalarımızı daha yakından tanıyacağız. Her canlının bu dünyaya bir geliş sebebinin olduğuna inananlardanım. Ben kendi geliş sebebimin ne olduğunu biliyorum. Ailem bana yaşadıklarını, duyduklarını, gördüklerini, şahit olduklarını bir şekilde aktardılar. Ben de onların bana aktardıklarının sadece söz olarak kalmaması ve unutulmaması adına yazıya dökmeye karar verdim.” --