Annemin sandığı - Kent, Leyla. ([y.y.])
61 sayfa
Keywords: “Duyduğum, şahit olduğum olaylar, yine bu olayların bizzat şahidi olan kişilerin unutulmaması ve gelecek nesillere aktarılması işini birinin yerine getirmesi gerekiyordu. “O niye ben olmayayım?“ diyen Leyla Kent ilk kitabı Geçmişin Sesi'nden sonra ikinci kitabı için annesinin sandığını açıyor, bizi yine geçmişte yaşanan gerçek ve çarpıcı olayları anlatarak büyülemeye devam ediyor.” --