İstoriya na Bılgariya v kartini - 880-01 Goranov, Vasil İvanov, 1972- (Sofiya [Sofya])
126, [2] sayfa
Keywords: “Една картина има силата на хиляди думи“ са казали мъдрите хора. Но всички знаем, че когато една съвършена картина е придружена от не по-малко силен текст, тогава се ражда онази магия, която пленява не само въображението, но и сърцето. „История на България в картини“ събира в едно репродукции на великолепните маслени платна, сътворени от художника Васил Горанов, и слова, които пламенно провокират въображението ни.“ --