Edinadeseti Slivenski pehoten polk po pıtya na bezsmırtieto, 1885-1945 g. - 880-01 Kremenarov, Georgi, 1975- (Plovdiv)
95, [1] sayfa, [8] sayfa resim (renkli) : resim (kimi renkli), portre, kroki, tablo